O nas

V podjetju Računovodstvo in podjetniško svetovanje PANN d.o.o. se že vrsto let ukvarjamo s pridobivanjem nepovratnih in ugodnih povratnih (posojila s subvencionirano obrestno mero) evropskih sredstev, pri čemer smo bili v dosedanjem poteku poslovanja zelo uspešni. V podjetju imamo znanje, izkušnje in reference, na podlagi katerih lahko jamčimo za visoko uspešnost pri pridobivanju finančnih sredstev za vaše investicije. Naše usluge smo nudili že več kot 250-im podjetjem in samostojnim podjetnikom iz celotne Slovenije, specializirali pa smo se predvsem v svetovanje mikro in malim podjetjem, ki izvajajo kakršnokoli investicijo (npr. nakup nove tehnološke opreme, gradnja ali nakup poslovnih prostorov, adaptacije prostorov, financiranje obratnih sredstev, ...).

Imate dobro poslovno idejo in pripravljeno investicijo, potrebujete pa ugodna finančna sredstva?

Podjetja, ki kandidirajo na nepovratna oz. ugodna povratna sredstva, imajo velikokrat dobre podjetniške ideje, ki bi jim s pridobitvijo ugodnih finančnih sredstev lažje omogočile dolgoročno rast in razvoj, vendar pogosto nimajo dovolj časa, da bi se posvečala podrobnostim, ki jih posamezni razpisi zahtevajo od njih. A ravno majhne podrobnosti so lahko bistvenega pomena za pridobitev teh sredstev.

V podjetju PANN d.o.o. nudimo našim naročnikom:

  • svetovanje pri realizaciji investicije in iskanje najbolj ustreznih finančnih sredstev za predvideno investicijo,
  • izdelavo investicijskega programa ali poslovnega načrta po ustrezni metodologiji,
  • pripravo, ureditev in pošiljanje celotne dokumentacije za prijavo na razpis,
  • svetovanje do konca realizacije investicije in priprava zahtevka za pridobitev sredstev.

Ponujamo vam tudi možnost, da storitev svetovanja in priprave vloge na razpis plačate samo v primeru pridobljenih sredstev (uspešno kandidiranje na razpisu). V kolikor na razpisu slučajno ne bi bili uspešni, izdelamo prijavo brezplačno.
Če želite tudi vi okusiti kos evropske pogače, nas pokličite na 040 504 249.

Skupaj nam bo uspelo!

Smo tudi računovodski servis z dolgoletnimi izkušnjami pri vodenju računovodstva za gospodarske družbe samostojne podjetnike, kmetijska gospodarstva, zavode in društva. V podjetju se vsaki stranki posebej posvetimo in smo zanjo dosegljivi tudi izven rednega delovnega časa. Za vas lahko opravljamo kompletno vodenje računovodstva, lahko pa nam prepustite v skrb samo določena področja.